Velg en side

Oslo 2. Juli 2015

Jeg har jo satt meg som mål å besøke alle landets kommuner. Det går skikkelig unna, og forleden kunne jeg krysse av for å ha besøkt de første hundre kommuner.

Dette er vel å merke kommuner som er dokumentert med et bilde av bilen foran rådhuset eller et annet kjent sted i kommunen. Jeg har nok vært innom et titall andre kommuner også, uten at det av grunner som dårlig vær eller rute utenom kommunesentrum ikke har blitt dokumentert. Dette er dog kommuner som jeg vil komme til å passere gjennom rett som det er, så dokumentasjonen kommer når det passer seg slik.

Lillehammer Sykehus, der jeg ble født.

Lillehammer Sykehus, der jeg ble født.

Ekstra morsomt var det at kommune nummer hundre ble Lillehammer. Jeg er nemlig født der, og da passet det godt å ta et bilde foran sykehuset der denne store begivenheten fant sted for over 50 år siden. 😉
Status pr i dag er 105 kommuner der den siste er Sel Kommune, der jeg har vokst opp og tilbrakt stordelen av mitt liv. Nå befinner jeg meg på Mysusæter, et sted jeg har mange gode minner fra både gjennom oppveksten og i voksen alder. Vil være i ro her noen dager, før ferden går videre.

Forrige innlegg
Neste innlegg