Jeg har bestandig likt å skrive og fotografere. Det brakte meg allerede i 16-års alderen inn i journalistikken. I noen år var jeg jevn bidragsyter i lokalavisene Dagningen og Dølaposten. Etter hvert kom det andre ting inn i livet mitt, men en samtale med av journalistene på Otta-kontoret til avisa GD (sammenslått av tidligere Gudbrandsdølen/Lillehammer Tilskuer og Dagningen) skulle vise seg å bli et vendepunkt. Jeg begynte som frilans i GD i 2004, og var fast inventar ved Ottakontoret frem til jeg flyttet til Østfold året etter. Jeg var da i gang med journalistutdannelse via fjernundervisning, men det ble dessverre avbrutt grunnet flytting. Jeg begynte også i ny jobb i en annen bransje.

Kontakten med medieverden ble ikke brutt av den grunn. Jeg var redaktør for klubbladet til Mercedes-Benz Entusiastklubb, og kom også etterhvert i kontakt med Handelsby Media som ga ut det lokale bilbladet Motormagazinet. Det førte til et samarbeid som har vart i mange år. En periode ga vi ut flere magasiner, bant annet næringslivsmagasinet Agenda og det lokale Skjebergmagasinet. I sistnevnte var jeg også redaktør det siste året. Mediebransjen er imidlertid krevende, og våre annonsefinansierte magasiner våre klarte ikke å gi nok overskudd, og ble nedlagt i tur og orden. Det ble også firmaet, men jeg har fortsatt et samarbeid med innehaveren om sporadiske oppdrag som kundemagasiner og firmabrosjyrer. Vi bygger også nettsider og drifter sosiale medier for flere bedrifter under navnet Basic Reklame.

Fra våren 2015 har jeg hatt to faste oppdragsgivere. For auto motor og sport har jeg bygd opp og drifter nettsidene. For Norsk Bobil og Caravan Club bidrar jeg med variert stoff om bobil og relaterte produkter samt reisereportasjer.

Selv om det meste jeg har skrevet har handlet om bil og motor, har jeg også jobbet med andre saker. Næringsutvikling, lokalhistorie og og reiseliv er noen eksempler. Foruten tradisjonell publisering kan jeg også bistå små og mellomstore bedrifter med å nå frem med sitt budskap. Det kan være publisering i brosjyrer eller på egne nettsider og sosiale medier. Skriving og distribusjon av pressemeldinger og rådgivning innen intern og ekstern kommunikasjon.